× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

Telefonie VOIP - Cateva descrieri simple

Telefonie VOIP

   

    Conectare fara costuri suplimentare, fara trasare de alte noi cabluri, fara gauri prin usi sau pereti.
    Totul este acum cat se poate de simplu.
    Echipamentul se poate cumpara sau lua in custodie.

Cateva descrieri simple:

   

    Abonamentul este gratis (sau pentru cei ce vorbesc mult, exista si alte tipuri de abonamente);

    Tarifele sunt mai mici decat la alte companii;

    Nu trebuie sa modifici sau sa renunti la compania de telefon pe care o ai acum.


    De ce este nevoie pentru a avea toate acestea ?

 

    Conexiune internet rapida (Cablu sau DSL);

    Un adaptor telefonic conectat la internet si un telefon obisnuit. Nu e nevoie de un calculator pornit tot timpul;

    Dezavantajul programelor gen yahoo messenger, skype este ca - pentru a putea suna si a fi sunat oricand - ambii trebuie sa aiba tot timpul calculatorul si programul pornit. Un calculator e mai zgomotos, costa si consuma mult mai mult curent decat un adaptor telefonic.


Cum se transmite vocea ?

   

    Adaptorul telefonic (numit si ATA sau Adaptor SIP) transforma sunetul utilizand niste algoritmi (codecuri) in date care sunt transmise prin internet pana la destinatie (alt adaptor sau centrala telefonica), unde sunt convertite inapoi in voce. Procedeul de transmitere a vocii prin internet se numeste VoIP (Voice Over IP) iar protocolul de transmisie cel mai des utilizat este SIP (Simple Internet Protocol).


    Care este calitatea audio a convorbirii ?

   

    Daca aveti conexiune internet de mare viteaza (cablu, DSL) calitatea e la fel sau mai buna decat a unei convorbiri telefonice clasice. Majoritatea companiilor pe care le folositi pentru a suna din strainatate (si in mod sigur cele cu numere de acces, cartele telefonice) folosesc internetul pentru a transmite vocea. Lundu-va un adaptor telefonic eliminati unul sau mai multi intermediari - calitatea nu poate fi decat mai buna.


Cateva lamuriri necesare despre Telefonia Voip - GRATUITA:

       

    In legatura cu ce se spune despre telefonia VoIP, care este gratuita, este fals. Ce este gratuit la aceasta telefonie sunt apelurile in retea. Daca vrei sa vorbesti gratuit, fara nici un cost, asa cum doreste toata lumea, trebuie sa-ti faci un grup in care sa ai cateva persoane, toate pe aceiasi companie de VoIP, si intr-adevar cu ei poti sa vorbesti grauit si nelimitat. Apelurile in afara retelei VoIP sunt taxabile, insa, aici avantajul este ca sunt preturi destul de mici fata de marile companii de telefonie, iar cel mai rentabil este pentru cei care doresc sa sune mult in afara tarii ( aici tarifele sunt mici cu adevarat ). De exemplu o convorbire pe minut cu SUA, Germania.... ajunge la 3,5 eurocenti/minut, deci daca vorbesti 100 minute, platesti undeva pe la 12 lei. Convenabil, nu ?

    Abonamentul este numai fictiv ( cel de 0 EUR/luna ) , pentru a ne putea asigura de efectuarea platilor. Cei care doresc sa vorbeasca intr-adevar ieftin, exista un si alte tipuri de abonamente de la 2.5 EUR/luna ( acceptabil, nu credeti? ). Stabilitatea serviciului online este foarte buna ( este functional 99,9%), fata de alte companii care au inca probleme cu acest lucru.

     Interconectarile sunt peste tot in lume ( poti suna si poti fi sunat de oriunde in lume ), iar daca nu ai un dispozitiv VoIP ( la care sa pui un telefon fix, ca sa fii tot timpul online si sa poti fi gasit la orice ora din zi si din noapte) , poti folosi si aplicatia de calculator X-Lite sau alte aplicatii, pe care le cunoastem cu totii. Merge cu orice retea. La fel daca doresti sa achizitionezi un dispozitiv voip de la noi, el este unlocked ( deci poti sa-ti pui orice numar de la orice companie ), suntem printre putinii care aduc dispozitive VoIP din SUA, la preturi acceptabile. Aceste dispozitive sunt variate, in functie de ce are nevoie clientul ( poti avea un dispozitiv fara nici o alta functie decat cea de VoIP, sau cu router ( cu 1 - LAN) sau cu router cu mai multe LAN ( 3,4 - LAN ) sau chiar si wireless cu mai multe LAN si toate bineinteles cu VoIP. Astfel poti sa faci economie si la curent, nu mai tii nu stiu cate aparate in priza ci doar unul singur.


Continuă
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Toner HP 5000/5100
Toner HP 5000/5100
483.87LEI (TVA inclus)
Publicitate Google
Publicitate OLX
  Acasa

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web