× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

Telefonie VOIP - Noutati in domeniul VoIP

Telefonie VOIP - Noutati in domeniul VoIP

 

Noutatea in domeniu este faptul ca acest serviciu de telefonie VoIP poate fi folosit si pe mobil cu un serviciu de date activat. Practic nu mai esti legat de un telefon fix sau cablu de internet.

    Serviciile de date la ora actuala sunt destul de ieftine, iar traficul pe care-l presupune o convorbire VoIP este foarte mic, comparativ cu viteza de download. Tot ce aveti nevoie este un telefon mobil cu sistem de operare ( un smart phone ), care sa poata rula o aplicatie de genul VoIP.

    Aplicatiile de genul VoIP sunt de regula gratuite si se pot descarca din meniul telefonului.

    Noi am testat cu succes pe telefoane smart phone gen Iphone, Samsung, Nokia... etc.

Tot ce ai nevoie sunt datele de conectare: server SIP, parola VoIP, portul de conectare si utiliatorul. Acestea le furnizeaza companiile care ofera telefonia VoIP - companie cum suntem si noi.

 

   

 

PRODUSE VoIP NOI, DISPONIBILE - CENTRALE TELEFONICE:

 

    Centrale telefonice VoIP si clasice PSTN. Acest tip de centrala poate fi folosit si pentru VoIP ( pe internet ) sau daca nu aveti Internet, pentru PSTN ( linie telefonica clasica ) sau se pot combina foarte usor cu PSTN si VoIP, functionand ca o singura centrala complexa, avand doua servicii disponibile.

    O astfel de centrala are practic un numar nelimitat de interioare. Numarul de linii de intrare este intre 1 linie ( daca folosim numai PSTN ) si 4 linii daca folosim VoIP.

    In ceea ce urmeaza am sa va descriu situatia in care aveti si o linie clasica (PSTN) si aveti si internet ( VoIP ). Astfel dispuneti de 5 linii de intrare ( 5 numere de telefon pe care puteti fi apelat ) si practic un numar nelimitat de interioare. Acest numar nelimitat de interioare se realizeaza prin multiplexarea cu dispozitive VoIP ( gen PAP2 sau SPA 2102 ).

    Varianta minima pe care o recomandam consta intr-un dispozitiv SPA 3000 - care face legatura intre PSTN si centrala VoIP, centrala VoIP ( SPA 9000 ) ca atare si un dispozitiv SPA 2102. Astfel se obtin 5 linii de intrare ( 1 de la PSTN - SPA 3000) si 4 de la centrala VoIP SPA 9000 - prin Internet. Liniile de interior provin 1 de la SPA 3000, 2 de la SPA 9000 ( centrala ) si 2 de la SPA 2100 - astfel rezulta 5 interioare.

Descrierea dispozitivelor:

SPA 9000 - centrala telefonica de baza - 1 Wan, 1 LAN, 2 LINE out - la care se pun telefoane obisnuite (nu necesita telefon IP - ATENTIE!).

SPA 3000 - dispozitiv ce face legatura intre PSTN si centrala VoIP - 1 Linie IN (PSTN) si 1 Linie out normala.

SPA 2102 - dispozitiv de multiplexare pentru interioare - 1 WAN, 1 LAN, 2 LINE out - normale.

    O astfel de solutie, formata din 3 dispozitive inlocuieste perfect, fara nici un fel de problema, o centrala din comert care poate ajunge cateva mii de euro. Aceasta combinatie de dispozitive ( cele trei ) este testata si implementata cu succes iar preturile sunt acesibile pentru oricine, nu numai pentru marile companii.

SPA 9000

SPA 3000

SPA 2102

 

O ALTA NOUTATE: VIZIONAREA CANALELOR TV ROMANESTI IN SUA SAU IN ORICE ALTA TARA

 

    O modalitate de receptie a canalelor TV in SUA este prin satelit, insa exista doar un canal gratuit - TVR international si doar trei canale codate pentru receptionarea carora trebuie platit un abonament la Romanian Satelite Network.

    Cresterea vitezei conexiunilor internet a adus o noua posibilitate: Transmiterea programelor TV romanesti prin internet prin folosirea unei cutii SLINGBOX sau HAVA sau PC TV TO GO, - puteti receptiona toate canalele TV pe care le receptioneaza cel din Romania prin antena, cablu sau satelit sau va puteti uita la un DVD, la o caseta video sau la o camera video aflate in Romania - fara alt abonament lunar suplimentar.

    Este necesara doar o investitie initiala pentru cumpararea Slingbox-ului (aproximativ cat pretul unei echipament de receptie TV prin antena satelit) - cel din Romania nu trebuie sa tina televizorul sau calculatorul pornit pentru dvs. - dvs in SUA puteti sa schimbati de la distanta canalul la care va uitati fara a-l afecta pe cel din Romania - cel din Romania poate schimba canalul la care se uita la televizor, independent de la ce canal va uitati dumneavoastra; fiecare se uita la ce canal vrea fara sa-l influenteze sau sa stie la ce se uita celalalt: muzica romaneasca, filme romanesti, stiri, meciuri de fotbal, emisiuni sportive etc.

 
O schema simpla de conectare Slingbox:

De ce am nevoie ?

1. Conexiune internet atat in Romania cat si in SUA.

Cu cat conexiunea e mai rapida, cu atat imaginea e mai buna; verificati viteza la www.speakeasy.net/speedtest fara alte activitati pe PC (fara transfer fisiere DC++, BitTorrent sau de alt fel) cel din Romania sa aiba viteza upload peste 400kb/sec, preferabil aproape de 1000kb/sec. Daca nu aveti pe cineva care are deja internet in Romania, atunci puteti plati un abonament internet pentru cel din Romania: cel mai ieftin abonament RDS rdslink e aproximativ 10 USD si are upload destul de bun (pana la 1Mb/s). Cu el puteti receptiona in SUA sau strainatate toate canalele romanesti, plus veti putea vorbi gratis la telefon, iar cel din Romania va beneficia si el de internet daca are calculator.

2. Un Slingbox instalat in Romania.

    Ce e bine de stiut: Accesul este 1:1 - programul SlingPlayer se poate downloada si instala gratuit pe mai multe calculatoare insa la un moment dat doar un singur PC poate fi conectat la Slingbox.

    Conectarea se face cu utilizator si parola.

    Modelul ce il veti cumpara de la noi este testat si functioneaza in Romania.

    Modele similare sunt SlingBox, PCTV sau HAVA.

Pinacle PC TV TO GO WIRELESS

Continuă
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Publicitate Google
Publicitate OLX
  Acasa

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web