× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

Telefonie VOIP - SUPORT

Suport

    Clientii fideli care au cumparat produse de la TelefonieIP.ro, beneficiaza de suport gratuit atat sofware cat si hardware. Deasemenea benefitiati si de consultanta gratuita inca inainte de a achizitiona un produs cat si ulterior in configurarea lui.

    Aici gasiti programele si fisierele de care aveti nevoie pentru configurarea echipamentelor cumparate ( cele care necesita programe speciale in acest sens).

 

Pentru a putea descarca fisierele corespunzatoare, trebuie ca dumneavoastra sa fi cumparat de la noi modelele respective.

 Astfel presupune ca aveti cont deja facut pe site, si ne-ati contactat in prealabil, deoarece, ATENTIE !, aveti nevoie de UTILIZATOR si PAROLA pentru descarcarea (DOWNLOAD-ul ) acestora !

 

Continuă
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Toner HP 5000/5100
Toner HP 5000/5100
483.87LEI (TVA inclus)
Publicitate Google
Publicitate OLX
  Acasa

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web