TelefonieIP
× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

Condiții de utilizare

termeni si conditii / politica firmei

Prin termeni si conditii / politica firmei se intelege ca utilizatorul, cel care isi creaza un cont si acceseaza site-ul pentru a plasa o comanda, intelege pe deplin urmatoarele situatii / precizari:

1. Toate preturile, exprimate, continute in acest site, contin TVA. TVA-ul este inclus in pret din motive comerciale si / sau financiare si strategice ale segmentului carora ne adresam in mod principal.

2. In situatia comenzilor de dispozitive VoIP, mentionam ca S.C. Bella Vet S.R.L. , NU COMERCIALIZEAZA nici un fel de echipament. Daca se doreste achizitionarea acestuia, puteti beneficia de el cu mentiunea ca toate dispozitivele sunt OPEN BOX, de origine S.U.A. , acestea ne beneficiind de ambalajul original.
    Din motive tehnice, S.C. Bella Vet S.R.L. , efectueaza asupra lor prin inginerii sai specializati, operatiunea de decodare / deblocare a acestora, aparatele fiind codate pe diverse companii furnizoare din S.U.A.
    In urma acestui proces pot aparea mici urme de uzura ( cum ar fi zgarieturi fine... etc).
    Asadar, cine doreste sa achizitioneze un dispozitiv de la noi, cu emitere de factura, pe factura va aparea pretul initial la care a fost achizitionat dispozitivul plus serviciile noastre care consta in deblocarea / decodarea acestuia.
    Pretul final al facturii include pretul initial si prestarea serviciului cat si TVA-ul. S.C. Bella Vet S.R.L. este firma platitoare de T.V.A.

3. Prin prezenta, inteleg ca sunt rapunzator sa furnizez date reale si complete in vederea crearii contului pe site-ul Http://www.telefonieip.ro, precum si in vederea preocesarii de comenzi. Datele dumneavoastra sunt strict confidentiale, S.C. Bella Vet S.R.L. nu este firma de procesare a datelor cu caracter personal.

4. S.C. BELLA VET S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu onora comenzi sau a nu onora cereri / e-mailuri si a refuza orice relatie / legatura cu persoane sau firme care sunt considerate de catre firma ca fiind potentiali clienti fraudulosi si / sau concurenti neloiali, fara a da vreo explicatie sau justificare in acest sens !

5. S.C. BELLA VET S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezenta " Termeni si conditii / politica firmei ", in orice moment, daca s-a omis ceva sau este necesar, fara a anunta in prealabil clientii existenti sau potentialii clienti !
    Acestia au datoria de a citi si de a fi de acord cu prezentele clauze, in momentul crearii contului si de fiecare data cand plaseaza o comanda noua. In acest sens se considera ca acestia vor fi la curent cu eventualile modificari aduse ulterior prezentei politici ale firmei.
Continuă
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Epson EPL-N2700
Epson EPL-N2700
100.00LEI (TVA inclus)
Publicitate Google
Publicitate OLX
  Acasa

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web