SlingBox SB240-100, TelefonieIP
× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

SlingBox SB240-100
Cod produs: [SlingBox SB240-100]


Pret: 300.00LEI (TVA inclus)

TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

VIZIONAREA CANALELOR TV

 ROMANESTI IN SUA SAU IN

        ORICE ALTA TARA


    O modalitate de receptie a canalelor TV in SUA este prin satelit, însa exista doar un canal gratuit - TVR international si doar trei canale codate pentru receptionarea carora trebuie platit un abonament la Romanian Satelite Network.
 

    Cresterea vitezei conexiunilor internet a adus o noua posibilitate: Transmiterea programelor TV romanesti prin internet prin folosirea unei cutii SlingBox sau Hava, - puteti receptiona toate canalele TV pe care le receptioneaza cel din Romania prin antena, cablu sau satelit sau va puteti uita la un DVD, la o caseta video sau la o camera video aflate in Romania - fara alt abonament lunar suplimentar. Este necesara doar o investitie initiala pentru cumpararea Slingbox-ului (aproximativ cat pretul unei echipament de receptie TV prin antena satelit) - cel din Romania nu trebuie sa tina televizorul sau calculatorul pornit pentru dvs. - dvs in SUA puteti sa schimbati de la distanta canalul la care va uitati fara a-l afecta pe cel din Romania - cel din Romania poate schimba canalul la care se uita la televizor, independent de la ce canal va uitati dumneavoastra; fiecare se uita la ce canal vrea fara sa-l influenteze sau sa stie la ce se uita celalalt: muzica romaneasca, filme romanesti, stiri, meciuri de fotbal, emisiuni sportive etc. 
 

De ce am nevoie ?
 

1. Conexiune internet atat în Romania cat si în SUA. Cu cat conexiunea e mai rapida, cu atat imaginea e mai buna; verificati viteza la www.speakeasy.net/speedtest Fara alte activitati pe PC (fara transfer fisiere DC++, BitTorrent sau de alt fel) cel din Romania sa aiba viteza upload peste 400kb/sec, preferabil aproape de 1000kb/sec. Daca nu aveti pe cineva care are deja internet in Romania, atunci puteti plati un abonament internet pentru cel din Romania: cel mai ieftin abonament RDS rdslink e aproximativ 10 USD si are upload destul de bun (pana la 1Mb/s). Cu el puteti receptiona in SUA sau strainatate toate canalele romanesti, plus veti putea vorbi gratis la telefon, iar cel din Romania va beneficia si el de internet daca are calculator.

2. Un Slingbox instalat in Romania. Ce e bine de stiut: Accesul este 1:1 - programul SlingPlayer se poate downloada si instala gratuit pe mai multe calculatoare insa la un moment dat doar un singur PC poate fi conectat la Slingbox. Conectarea se face cu utilizator si parola.
 

    Modelul ce il veti cumpara de la noi este testat si functioneaza in Romania.
    Modele similare sunt SlingBox, PCTV sau HAVA.
 

Comentarii
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
SlingBox SB240-100
SlingBox SB240-100
300.00LEI (TVA inclus)
Publicitate Google
Publicitate OLX
Informații producători
Alți producatori
Condivide produs
Divide prin e-Mail
Divide prin Facebook Divide Twitter
Comenzi Telefonice
Comenzi Telefonice si Consultanta in Alegerea Produselor

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web