× ACASA CATEVA DESCRIERI SIMPLE NOUTATI IN DOMENIUL VOIP CENTRALE TELEFONICE VOIP TELEVIZIUNE PRIN INTERNET COMPARATIE CU VOIP INTREBARI FRECVENTE CONFIDENTIALITATE TERMENI SI CONDITII CONTACT TRANSPORT & RETUR SUPORT
Meniu

Inapoi Sus !

Modalități de livrare și taxe de transport

Modalitari de livrare:

Transportul se face la destinatie cu un serviciu de curierat rapid, gen Fan Curier.

 

Modalitati de plata:

Plata se face exclusiv ramburs la primirea coletului.

 

Taxe de transport:

Plata la livrare, ramburs, printr-un curierat rapid, gen Fan Curier.  

Costul transportului este suportat de catre client.

Exceptie de la plata trasnportului se face in cazul ofertelor speciale disponibile in cadrul promotiei!

Pentru mai multe detalii vedeti calculator de preturi la Fan Curier.

 

Modalitati de retur:

Returul se poate realiza in termen de maxim 48 de ore de la primire ( vezi Retur in 48 de ore) sau in maxim 14 zile calendaristice

    In caz de retur clientul este obligat sa suporte costurile transportului.

    Produsele achizitionate pot fi returnate conform legilor in vigoare, in speta O.G. 34/2014 (cu toate completarile ulterioare ale acesteia).
    Pentru incheierea si executarea contractelor la distanta consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
    Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice cu conditia integritatii acestora. Nu vor fi acceptate decat produse ce nu prezinta zgarieturi sau defecte fizice de orice natura, care sunt insotite de toate accesoriile, ambalajele originale si eventualele sigilii intacte, precum si sa fie insotite de certificatul de garantie in original. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.
    Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator, folosindu-se acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

    Confirmarea de primire este obligatorie.
    Returnarea contravalorii comenzii se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport de retur.
    O.G. 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

 

Anulari / Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea comenzii, este responsabilitatea dvs. de a ne informa in scris sau telefonic despre intentiile dvs.
In eventualitatea modificarii unei comenzi speciale ne rezervam dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 

Retur in 48 de ore.
Dupa primirea coletului(lor) va rugam sa efectuati urmatoarele verificari:
1. La primirea coletului va rugam sa efectuati o verificare cantitativa a produselor, astfel incat sa fie conforme cu documentele insotitoare;
2. Va rugam sa verificati seriile din certificatul de garantie pentru a fi conforme cu cele de pe produse ( acolo unde acestea exista sau datele de pe factura );
In cazul in care observati inadvertente in urma verificarilor mai sus mentionate, va rugam ca in termen de maxim 48h de la receptionarea coletului sa le semnalati folosind formularul de contact de pe website-ul nostru.

  Astfel se vor evita aparitia unor motive de neacordare a garantiei si / sau a returului dumneavoastra !

Continuă
Producători
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Publicitate Google
Publicitate OLX
  Acasa

ACASA    CATEVA DESCRIERI SIMPLE      NOUTATI IN DOMENIUL VOIP    CENTRALE TELEFONICE VOIP    TELEVIZIUNE PRIN INTERNET

COMPARATIE CU VOIP    INTREBARI FRECVENTE    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    CONTACT    TRANSPORT & RETUR    SUPORT


Anunturi Gratuite

telefonieip.ro Web analytics

Top25.ro

Promovat de Director Web

director web, catalog firme, anunturi, stiri

Director Web Gratuit

Masini de vanzare - anunturi auto

LinkPro - Director Web